nyílméregbéka tenyésztő : bemutatkozás

 

 

 

 

Bujdosó Áron vagyok.

Nyílméregbéka gyűjtő. 

A nyílméregbékák, mantellák és hasonlóan apró békák változatait gyűjtöm. Jelenleg is több mint 40 változatból tartok csapatot. A békák egy részétől olykor sikerül szaporulatot is felnevelnem. 

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy a nyílméregbékák terráriumi tartását népszerűsítsem, és ezáltal a felesleges szaporulatom szerető, hozzáértő gazdára találjon.

Megpróbálom folyamatosan bővíteni, fejleszteni ezt a weboldalamat, újabb és újabb tapasztalataimat rendszeresen megosztani. Érdemes időnként újra felkeresni! (link).

Az itt kínált nyílméregbékák a saját békagyűjteményem és a “nyílméregbékás” barátaim gyűjteményeinek felesleges szaporulata.  Természetesen minden példány “fogságban” született, és tenyésztői CITES igazolással (link) adom. Az eleségállatok azok, amiket a saját békáim etetésére tenyésztek.

Az a megtiszteltetés ért, hogy a Tropicarium (link), a Jászberényi Állat- és Növénykert (link) Akvárium Terrárium Hévíz (link) és a Fővárosi Állat- és Növénykert (link) is engem keresett meg, hogy nyílméregbékát vásároljanak. Aki ellátogat ezekbe az állatkertekbe, a tőlem származó nyílméregbékákat csodálhatja meg. 🙂

A nyílméregbéka.hu jelenleg a legmegalapozottabb, a legnagyobb tapasztalaton alapuló magyar nyelvű aktív nyílméregbékás weboldal.

Létrehoztam egy facebook oldalt is, ahol az aktualitásokat lehet nyomon követni. (link)

Létrehoztam egy facebook csoportot is, ahol jelentős nyílméregbékás közösség alakul. (link)

Csatlakozz hozzánk! (link)

Jó böngészést!

Bujdosó Áron