Bemutatkozás

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bujdosó Áron vagyok.

Nyílméregbéka gyűjtő. 

A nyílméregbékák, mantellák és hasonlóan apró békák változatait gyűjtöm. Jelenleg is több mint 40 változatból tartok csapatot. A békák egy részétől olykor sikerül szaporulatot is felnevelnem. 

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy a nyílméregbékák terráriumi tartását népszerűsítsem, és ezáltal a felesleges szaporulatom szerető, hozzáértő gazdára találjon.

Megpróbálom folyamatosan bővíteni, fejleszteni ezt a weboldalamat, újabb és újabb tapasztalataimat rendszeresen megosztani. Érdemes időnként újra felkeresni! (link).

Az itt kínált nyílméregbékák a saját békagyűjteményem és a “nyílméregbékás” barátaim gyűjteményeinek felesleges szaporulata.  Természetesen minden példány “fogságban” született, és tenyésztői CITES igazolással (link) adom. Az eleségállatok azok, amiket a saját békáim etetésére tenyésztek.

Az a megtiszteltetés ért, hogy a Tropicarium (link), a Jászberényi Állat- és Növénykert (link) és a Fővárosi Állat- és Növénykert (link) is engem keresett meg, hogy nyílméregbékát vásároljanak. Aki ellátogat ezekbe az állatkertekbe, a tőlem származó nyílméregbékákat csodálhatja meg. 🙂

A nyílméregbéka.hu jelenleg a legmegalapozottabb, a legnagyobb tapasztalaton alapuló magyar nyelvű aktív nyílméregbékás weboldal.

Jó böngészést!

Bujdosó Áron