Vásárlási feltételek

Vásárlás csak a börzéken, kiállításokon lehetséges.

Itt megtalálod, hol lesz legközelebb kiállítás. (link)

 

Nem viszek minden börzére, minden békából, ha nem rendelsz, akkor lehet, hogy pont olyan nem lesz nálam, amilyet kinéztél.

 

Rendelés

Ha börze előtt 2-5 nappal szólsz, hogy mit szeretnél, akkor a börze napján az asztalomnál félreteszem, de csak 10:30-ig.

Az állatokat egy nappal a börze előtt “csomagolom” be, tehát ha valamit szeretnél, akkor börze előtt legalább 2 nappal szólj.

Hetekre nem tudok békákat félretenni. A börze hetében van lehetőség foglalásra. A börze hetében hétfő és csütörtök között kell szólni, ha félretetetni szeretnél.

Hetekre nem tudok békákat félretenni. A börze hetében van lehetőség foglalásra. (nyilmeregbeka.hu@gmail.com)

 

Személyes átvétel

Börzéken az asztalomnál.

 

Szállítás

A kiállítási naptáramban megtalálod hova és mikor megyek börzékre, kiállításokra vidékre is. (link)

Máshova elszállítani a békákat nem tudom.

 

Postázás

Az összes magyarországi futár, és a Magyar Posta szabályzata is egyértelműen tiltja állatok postázását. Mivel a nyílméregbéka gerinces állat, az állatvédelmi törvények értelmében, ilyen esetben, még állatkínzásért is felelni kéne … A postázás ezért nem megoldható.

 

Fizetés

Személyesen, készpénzben. Kártyás fizetést vagy utalást, nincs lehetőségem fogadni.

Ha nem elég a nyugta, vagy a számlára nem a saját nevet és címet kéred, akkor azt előre kell jelezni!  (A számla “alanyi mentes” áfa  alól, így áfa  visszaigénylésre nincs lehetőséged.)

 

Megőrzés

Megőrzését nem tudom vállalni.

 

Visszavásárlás

Visszavásárlásra úgy van lehetőség, hogy az állatokat a vásárlás helyszínén a vásárlástól számított 5 percen belül visszahozod.

Az állatok visszavásárlására máshogy nincsen mód.

Jól gondold át! Az állattartás felelősség!

Élő állatok! A szállítás, a tárolás, a tartás során megváltozik a “karantén státuszuk”, nem vihetem újból haza, mintha mi sem történt volna. (link)

 

Kedvezmények (link)